• +0651389194
  • info@clickbynic.nl

Over mij

Over mij

Click by Nic is in 2018 gestart door mij, Nicole Klunder-Wup. Ik ben woonachtig in Kampen en ik ben begin dertig.

Naast het fotograferen voor mijn eigen bedrijf ben ik al jaren werkzaam bij Van der Valk als gastvrouw. De fotografie en de horeca dat zijn mijn passies. Zorgen dat de gasten ontspannen kunnen genieten van een goede maaltijd, het maken van een mooie fotoshoot naar de wensen van de opdrachtgever oftewel klantgericht werken is voor mij het belangrijkste en daar haal ik veel voldoening uit.

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met fotografie puur als hobby. In het begin maakte ik vooral mooie vakantiefoto’s en later ben ik mij gaan toeleggen op landschaps- en natuurfotografie. Een andere passie van mij is sport, vooral basketbal en voetbal, daarom ben ik mij ook gaan toeleggen op sportfotografie.

Het leuke aan fotografie vind ik, dat je een tastbare herinnering vastlegt voor mensen op een manier zoals zij wensen.

U kunt bij mij terecht voor:

  • Bruidsfotografie
  • Familiefotografie en portretten op locatie
  • Sportfotografie
  • Dierenfotografie
  • Landschaps- en natuurfotografie

Wat is er mooier dan het hebben van tastbare herinnering aan uw trouwdag, mooie portretten van uw kind(eren), uw familie of uw huisdier?

Ik heb meerdere fotografiecursussen gevolgd. Ik ben destijds gestart met een workshop bij Kamera Express, waar je alle ins en outs van de camera en de fotografie leert te kennen. Bij Wolves Fotografie in Alphen aan de Rijn heb ik een cursus bruidsfotografie gevolgd. In de toekomst zal ik meerdere cursussen volgen om nog meer kennis en ervaring op te doen.

Neemt u gerust een kijkje in mijn portfolio. Bent u geïnteresseerd in het maken van een fotoreportage door Click by Nic, dan kunt vrijblijvend contact met mij opnemen via telefoonnummer 06-513 89 194 of u stuurt een mail naar info@clickbynic.nl

Wij kunnen dan uw wensen bespreken en aan de hand van deze wensen zal ik een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

 

%d bloggers liken dit: